BEAS verwarmingsmonteur

Vrijblijvend offertes aanvragen!

In bepaalde situaties wilt u graag direct contact met een cv-ketel specialist. Bijvoorbeeld als uw cv-ketel ermee is opgehouden en het systeem een storing aangeeft. Op dit momenten kunt u direct contact opnemen met BEAS cv-service via het contactformulier. Doordat wij 24 uur per dag en zeven dagen per week inzetbaar zijn kunnen wij de problemen snel oplossen. Wij zorgen ervoor dat u snel weer gebruik kunt maken van de warmwatervoorziening.

U kunt ook bij ons terecht voor de installatie van een nieuw verwarmingssysteem. Na de installatie is het van essentieel belang dat het systeem goed wordt onderhouden. Wij bieden u de mogelijkheid om een onderhoudscontract af te sluiten. Wij nemen dan contact met u op voor het maken van een afspraak. Op die manier hoeft u er zelf niet bij stil te staan dat u een afspraak moet maken.

BEAS verwarmingsmonteur

Meer dan 20 jaar ervaring

Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring in het vak. In al die jaren hebben wij met veel verschillende systemen te maken gehad waardoor wij veel ervaring hebben opgedaan. Het oplossen van ingewikkelde problemen is voor ons geen probleem. De techniek is constant in ontwikkeling, daarom frissen wij regelmatig onze kennis op. U kunt dus vertrouwen op echte professionals.

Snelheid, onze kwaliteit

Bij plotselinge problemen met uw verwarming zijn wij u snel van dienst. Doordat wij een spoedservice aanbieden staat er altijd een specialist voor u klaar. Wij lossen het probleem snel en vakkundig op zodat u hier weinig hinder van ondervindt. Indien nodig vervangen wij uw systeem direct of wordt er een gezorgd voor een tijdelijke noodoplossing.

Allround dienstverlening

Onze dienstverlening is erg breed. Naast onze cv-service zijn wij ook inzetbaar voor lekkage of problemen met uw leidingen. Door lekkage kan er veel schade ontstaan aan uw woning. Denk aan laminaat wat beschadigd raakt of natte meubels en gordijnen. Daarnaast heeft u hier ontzettend veel werk van, want de schade moet worden hersteld. Als u snel een specialist inschakelt, kunt u de schade beperken. Uw leidingen kunnen ook lekken, als dit waterleidingen zijn dan heeft u ook kans op waterschade, maar als u een lek in een gasleiding heeft zitten dan dreigt er meer gevaar. Schakel dan direct een specialist in. Wij voorzien u van advies en zorgen ervoor dat het probleem snel wordt opgelost.

Contact

Wanneer u het onderstaande formulier invult zullen wij zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Offerte aanvragen

Stap 1 van 2

50%