C&R verwarming service

Spoedgeval? Bel direct 085 500 9921!

Thuis bent u gewend dat u altijd bent voorzien van warm water en een verwarmde woning. Dit is een luxe voorziening die u eigenlijk niet kunt missen. Wanneer uw verwarmingssysteem ermee ophoudt dan weet u weer hoe fijn het is dat u gebruik kunt maken van een cv-ketel. Wanneer er een storing optreedt in het systeem dan wilt u dat het probleem snel en vakkundig wordt opgelost.

Voor dergelijk zaken neemt u contact op met de cv-ketel spoedservice van C&R. U bereikt ons via telefoonnummer: 085 500 9921. Door onze spoedservice zijn wij altijd inzetbaar om de problemen bij u thuis op te lossen. Wij passen al onze kennis toe om de oorzaak te achterhalen. Doordat wij beschikken over de juiste materialen en kennis is geen enkel probleem onoplosbaar voor ons.

C&R verwarming service

Snelle service bij calamiteiten

Wanneer het systeem ermee ophoudt kunnen wij snel bij u zijn om de problemen met uw verwarming op te lossen. Wij zorgen ervoor dat u snel weer kunt genieten van een warme douche of een verwarmde woonkamer. Ook voor problemen met leidingen en lekkages kunt u contact met ons opnemen. Door onze brede kennis zijn wij goed inzetbaar voor al uw problemen.

Ontstaan van ons bedrijf

C&R is tien jaar geleden van start gegaan als eenmansbedrijf. Door de jaren heen is C&R verwarming service doorgegroeid tot een loonbedrijf met meerdere medewerkers. Doordat wij over meerdere vakmannen beschikken kunnen wij onze klanten beter van dienst zijn. C&R laat alle medewerkers regelmatig bijscholen waardoor de kennis altijd up to date is.

Allround dienstverlening

Onze specialisten lossen de problemen aan de verwarming voor u op. Geen uitdaging is te groot en de experts passen graag hun kennis toe in de praktijk. Wij zijn dag en nacht bereikbaar via 085 500 9890. Naast cv-service zijn wij ook inzetbaar voor problemen met de leidingen die door uw woning lopen. Denk hierbij aan de water- en gasleidingen. Als er een probleem ontstaat met een gasleiding, dan kunnen er gevaarlijke situaties ontstaan. In die gevallen is het verstandig om er snel een specialist bij te halen. Bij problemen met waterleidingen kan er veel schade ontstaan aan uw meubels, vloer of gordijnen. Lekkage is een lastig probleem die vakkundig opgelost moet worden. Wanneer het probleem niet in zijn geheel wordt opgelost kan de lekkage aanhouden. Onze specialisten zorgen ervoor dat u snel van de lekkage af bent en dat u de schade kunt herstellen.

Contact

Wanneer u het onderstaande formulier invult zullen wij zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Offerte aanvragen

Stap 1 van 2

50%