De Haas verwarming service

Spoedgeval? Bel direct 085 500 9924!

Problemen met de verwarming laten zich niet plannen en komen eigenlijk altijd ongelegen. Op die momenten is het fijn dat u direct een specialist kunt raadplegen en inschakelen. De Haas verwarming service staat altijd voor u klaar. Neem direct contact met ons op door te bellen naar telefoonnummer 085 500 9924. Wij bieden onze klanten een spoedservice waardoor wij 24 uur per dag uw problemen kunnen oplossen. Hierdoor kunt u snel weer gebruik maken van de warmwatervoorziening.

Naast de spoedservice is het ook mogelijk om ons in te schakelen voor de installatie van een nieuwe verwarmingsketel of het onderhoud. Met periodiek onderhoud verhoogt u het rendement en verlengt u de levensduur!

De Haas verwarming service

Uneto-Vni gecertificeerd

Wij zijn Uneto-Vni gecertificeerd. Als u De haas inschakelt bent u ervan verzekerd dat u echte specialisten in huis haalt. Wij beschikken over de juiste kennis en materialen om alle problemen bij u thuis op te lossen. Onze specialisten worden regelmatig bijgeschoold waardoor de kennis altijd up to date is.

Snelle service, 24 uur per dag

Bij problemen met uw verwarming kunt u 24 uur per dag contact met ons opnemen. Wij staan altijd voor u klaar om uw problemen op te lossen. Neem telefonisch contact met ons op via telefoonnummer 085 500 9924. U wordt direct te woord gestaan terwijl de specialist al naar u onderweg is. Voor u het weet staat hij bij u voor de deur om uw verwarming te repareren. Hierdoor kunt u snel weer verder met uw dagelijkse bezigheden zonder belemmerd te worden door het kapotte verwarmingssysteem. Door uw installatie geregeld te onderhouden voorkomt u problemen en zorgt u voor een optimaal rendement. Het is mogelijk om bij ons een onderhoudscontract af te sluiten. Op die manier wordt het systeem tijdig voorzien van onderhoud.

Allround installatiebedrijf

Een veel voorkomend probleem die wij tegen komen is een storing in de verwarming installatie. Daarnaast zijn wij ook inzetbaar voor hele andere problemen. Voor problemen met water- en gasleidingen kunt u ook bij ons terecht. Een kapotte gasleiding kan gevaarlijke situaties veroorzaken. Een lek in een waterleiding kan schade veroorzaken aan uw huis en inboedel. Op beide situaties ziet u niet te wachten. Om ergere problemen te voorkomen kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij lossen lekkages snel voor u op om de schade te beperken.

Contact

Wanneer u het onderstaande formulier invult zullen wij zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Offerte aanvragen

Stap 1 van 2