Van Genabeek verwarmingsmonteur

Vrijblijvend offertes aanvragen!

Het is fijn dat u altijd kunt rekenen op een goedwerkende verwarming. Het kan gebeuren dat het systeem er ineens mee ophoud. Op die momenten komt het goed van pas dat u 24 uur per dag een specialist in kunt schakelen. Een storing in uw verwarmingsinstallatie kunt u niet plannen, verwarmingsmonteur Van Genabeek is daarom op elk moment van de dag inzetbaar om de problemen met uw cv-ketel op te lossen. Neem contact met ons op via het contactformulier.

Wij zorgen ervoor dat het systeem snel weer naar behoren functioneert en u weer verder kunt gaan met uw dagelijkse bezigheden. U kunt verwarmingsmonteur Van Genabeek ook inschakelen voor het installeren van een nieuw systeem.

Verwarmingsmonteur Van Genabeek

24 uurs spoedservice

Bij problemen met uw cv-ketel kunt altijd direct contact met ons opnemen. Wij staan altijd stand-by zodat we direct kunnen vertrekken. Als u telefonisch contact met ons opneemt, dan vertrekt de specialist direct. Hij kan hierdoor snel bij u zijn om de problemen op te lossen. Van Genabeek staat 24 uur per dag en zeven dagen per week voor u klaar.

Meer dan 20 jaar ervaring

Voor het onderhoud, de reparatie en de installatie van verschillende systemen is het van belang dat de werkzaamheden vakkundig worden uitgevoerd. Onze specialisten volgen regelmatig cursussen en bekijken ingewikkelde problemen om hun kennis uit te breiden. Doordat wij over de juiste kennis en materialen beschikken is het mogelijk om alle problemen met betrekking tot verwarmingssystemen snel en vakkundig op te lossen. Na de installatie van een nieuwe verwarmingsketel bieden wij u de mogelijkheid om zorg te dragen voor het onderhoud. Het is verstandig om de installatie regelmatig te voorzien van onderhoud, want op die manier verlengt u de levensduur aanzienlijk.

Allround dienstverlening

Naast alle werkzaamheden die wij verrichten aan uw verwarming is het ook mogelijk om ons in te zetten voor andere klussen. Problemen met uw gas- en waterleidingen kunnen wij snel voor u oplossen. Door een lek in een waterleiding kan er veel schade ontstaan aan uw inboedel en woning. Daarom is het verstandig om snel een specialist in te schakelen die de oorzaak kan opsporen en het probleem kan verhelpen. Op die manier kunt u de schade enigszins beperken.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij staan 24 uur per dag voor u klaar!

Contact

Wanneer u het onderstaande formulier invult zullen wij zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Offerte aanvragen

Stap 1 van 2

50%