Via Ons Installatietechniek

Spoedgeval? 24/7 bereikbaar!

In Nederland is nagenoeg iedere woning voorzien van een verwarming. Wij zijn niet anders meer gewend dan dat er een centrale verwarming aanwezig is in huis. Wanneer er een storing optreedt in het systeem of het hele systeem niet meer werkt dan is dit heel vervelend. Op die momenten wilt u dat het systeem snel weer naar behoren functioneert. De verwarmingsmonteurs van Via Ons Installatietechniek staan altijd voor u klaar. Neem contact met ons op via het contactformulier en wij komen direct naar u toe.

Wij zorgen ervoor dat u snel weer gebruik kunt maken van uw centrale verwarming en cv-ketel. Op die manier kunt u snel weer warm douchen of uw woning verwarmen.

Via Ons verwarmingsmonteur

Snel ter plaatse

Als u contact met ons opneemt, dan stapt er direct een specialist in de auto die naar u toe komt. Wij willen onze klanten zo snel mogelijk van dienst zijn en de problemen met de cv-ketel snel verhelpen. Bij Via Ons Installatietechniek is de klant koning. Wij controleren het systeem direct op andere gebreken om andere problemen te voorkomen.

Onderhoudscontract

Bij ons is het mogelijk om een onderhoudscontract af te sluiten. Een onderhoudscontract houdt in dat u een contract met ons afsluit voor het onderhoud aan uw verwarmingsketel. Wij nemen contact met u op voor het onderhoud aan het systeem. Wij zoeken tijdig telefonisch contact voor het maken van een afspraak. Een onderhoudscontract heeft het voordeel dat u zelf niet stil hoeft te staan bij het onderhoud aan uw ketel, want de specialist doet dit voor u. Door het systeem regelmatig te voorzien van onderhoud voorkomt u grote problemen met uw verwarming.

Over ons

Via Ons is een klantgerichte organisatie die altijd klaar staat voor de klant. Tientallen jaren geleden zijn wij begonnen als een klein bedrijf waaruit wij zijn verder gegroeid tot een bekende verwarmingsmonteur in de regio. Wij streven ernaar om alle problemen snel en vakkundig te verhelpen. Doordat onze specialisten veel situaties en problemen tegenkomen doen zij veel ervaring om met verschillende situaties. Dit in combinatie met bijscholing zorgt ervoor dat wij echte professionals kunnen leveren aan onze klanten.

Contact

Wanneer u het onderstaande formulier invult zullen wij zo snel mogelijk contact met u opnemen. Bij spoed adviseren wij u te bellen.

Offerte aanvragen

Stap 1 van 2

50%