V&O Verwarmingsmonteur

V & O Verwarmingen

V&O Verwarmingsservice

★★★★
Op basis van 44 beoordelingen

V & O Verwarmingen beantwoord al uw vragen en geeft het beste advies. Bij ons kunt u dus voor alles terecht. Wij hebben 15 vakmannen in dienst die u graag helpen. Of het nou gaat om de onderhoud van uw verwarming of installatie. De vakmannen weten precies hoe en wat ze moeten doen.

Meer bedrijven uit Haaksbergen

 • Installatiebedrijf Van Losser

  Geen voorijkosten

 • D.T. Verwarmingen

  Geen voorijkosten

Verwarming Haaksbergen

Direct contact met een monteur!

Als u een nieuwe CV ketel laat plaatsen in uw woning, dan wilt u dat dit goed gebeurd. Wij hebben speciaal voor u een aantal specialisten in Haaksbergen geselecteerd die u helpen bij deze klus. U gebruikt uw verwarming vast ontzettend vaak, op koude dagen stookt u al gauw uw kachel een paar graden op. Onze specialisten voorzien u van advies met betrekking tot reparatie, onderhoud en installatie, alsmede het besparen van energie.

24 uurs service

Als u in een koude woning zit, dan wilt u natuurlijk zo snel mogelijk geholpen worden. Het probleem kan zitten in uw centrale verwarming installatie, de radiator of in de thermostaat. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring en kunnen hierdoor snel de oorzaak vinden van uw probleem. Wij bieden u een 24-uurs service, dat houdt in dat wij 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar zijn. Als u met spoed een verwarming monteur nodig hebt, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Doordat onze specialisten in de nabije omgeving van Haaksbergen gevestigd zitten, zijn ze snel bij u.

Installatie, reparatie en onderhoud

Onze experts zorgen voor de installatie, reparatie en het onderhoud van uw centrale verwarming. Als alles eenmaal is geïnstalleerd ontstaan er meestal geen problemen, maar om problemen te voorkomen is tijdig onderhoud erg belangrijk. Als er op een gegeven moment een defect ontstaat, dan zijn de reparatiekosten vaak erg hoog. Daarom is het beter om er voor te zorgen dat er tijdig onderhoud plaats vindt, deze kosten zijn vaak een stuk lager.

Radiator

Verwarming via radiatoren komt het meest voor. Er wordt hier vaak voor gekozen omdat er de mogelijkheid is om de temperatuur apart te regelen in verschillende ruimtes. In een ruimte waar u niet aanwezig bent, daar kunt u de radiator uitzetten. Daarnaast is een radiator sneller verwarmd en afgekoeld dan vloerverwarming. Een radiator bestaat uit stalen of gietijzeren platen, hier stroomt warm water doorheen. Dit zorgt voor de warmte die de radiator uitstraalt.

Thermostaat

Thermostaten worden tegenwoordig steeds moderner, zo is het nu mogelijk om een thermostaat vanaf een afstand te bedienen via bijvoorbeeld uw mobiele telefoon. Als u aan het eind van de middag vanuit uw werk onderweg bent naar huis, dan kunt u de thermostaat vast wat hoger zetten. Dan is bij thuiskomst uw woning aangenaam verwarmd. Uw thermostaat is verbonden met uw centrale verwarming installatie, zo wordt de temperatuur geregeld op een manier die perfect aansluit bij uw wensen.

Installateurs uit Haaksbergen vergelijken

Als u een installateur nodig heeft, dan is het verstandig om het aanbod te vergelijken. Wij bieden u de mogelijkheid om eenvoudig meerdere offertes aan te vragen. Zo valt het aanbod makkelijk te vergelijken en kunt u een goede keuze maken uit meerdere installateurs in Haaksbergen.

Bekijk werkgebied in Haaksbergen
 • Leemdijk
 • Langelo en Honesch
 • Sint Isidorushoeve
 • Wolferink
 • Veldmaat
 • De Pas
 • Buurse
 • De Els
 • Zienesch
 • Haaksbergen-Centrum
 • Hassinkbrink

Uw bedrijf op Kwieq.nl?

Kwieq biedt verwarming installateurs de mogelijkheid om leads af te nemen. Op zoek naar nieuwe klanten? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.