Hoe werkt Kwieq?

Direct contact met een monteur!

Hoe werkt Kwieq?

Kwieq biedt bezoekers de mogelijkheid om in contact te komen met één of meerdere verwarmingmonteurs. Op de website treft u handige informatie aan indien u zelf uw verwarming wilt repareren of onderhoud wilt uitvoeren. Daarnaast kunt u met uw vragen terecht bij de gelieerde installateurs. Bovendien bieden wij u de mogelijkheid om diverse offertes te vergelijken. Dat gaat als volgt.

1. Vraag gratis een offerte aan

Het aanvragen van een offerte is kosteloos en eenvoudig. Vul het offerteformulier in en maak hierin uw wensen kenbaar. Het liefst met een zo duidelijk mogelijke omschrijving. Een duidelijke opdrachtomschrijving komt de kwaliteit van de offertes ten goede.

2. Vergelijk prijsopgaven

Na enige tijd ontvangt u meerdere overzichten van de gelieerde verwarming specialisten op de email. Aan u om ze naast elkaar te leggen en te vergelijken op prijs en kwaliteit. Mocht u vragen hebben aan de monteurs, stelt u deze dan gerust per mail of telefonisch.

3. Bespaar op de kosten

Wanneer u alle prijsopgaven heeft bestudeerd weet u exact wat de kosten zijn van de werkzaamheden die u wilt laten uitvoeren. Door alles op een rijtje te zitten bespaart u aanzienlijk op uw investering. Onderzoek wijst uit dat het voordel kan oplopen tot 40%.

Uw bedrijf op Kwieq.nl?

Kwieq biedt verwarming installateurs de mogelijkheid om leads af te nemen. Op zoek naar nieuwe klanten? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.