Verwarming installatie

Direct contact met een monteur!

Wanneer uw huidige verwarming aan vervanging toe is, dan is het verstandig dat u zich goed verdiept in de mogelijkheden van verschillende verwarmingsspecialisten. Het is belangrijk dat uw verwarming in één keer goed wordt geïnstalleerd om problemen met uw verwarming in de toekomst te voorkomen. Want het is natuurlijk erg vervelend als u geregeld in de kou zit door een kapotte verwarming. Onze specialisten zijn vakkundig opgeleid om uw verwarming op een professionele wijze te installeren.

Wat zijn de mogelijkheden aangaande de installatie?

Natuurlijk hoeft u niet een hele nieuwe installatie en alle radiatoren te vervangen. Het is ook mogelijk om onze specialisten in te schakelen voor kleine installatie klussen. Heeft u bijvoorbeeld een radiator die vervangen moet worden? Of wilt u alleen een nieuwe installatie? Alles is mogelijk. Als u bij ons een offerte aanvraagt, geef dan in de offertebeschrijving goed aan wat de werkzaamheden precies inhouden.

De kosten

Natuurlijk zijn de kosten die u moet betalen afhankelijk van de grootte van de werkzaamheden, het aantal radiatoren en de grootte van de radiatoren. Het is verstandig om meerdere offertes aan te vragen bij specialisten. Want de prijzen van specialisten kunnen enorm variëren. Let bij uw keuze niet alleen op de prijs, maar ook op de kwaliteit van de specialist. Op internet zijn veel ervaringen te vinden van consumenten over de specialisten in Nederland. Wanneer u een nieuwe verwarmingsinstallatie gaat aanschaffen, dan moet u rekening houden met kosten tussen de €8000,- en de €12.000,-. De kosten zijn afhankelijk van het aantal radiatoren en de kwaliteit van de installatie. Een losse CV-ketel is geprijsd tussen de €750,- en €1500,-. Welk type ketel in uw geval geschikt is, is afhankelijk van onder andere de capaciteit van de verwarmingsketel.

Uw bedrijf op Kwieq.nl?

Kwieq biedt verwarming installateurs de mogelijkheid om leads af te nemen. Op zoek naar nieuwe klanten? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.