Verwarming reparatie

Vergelijk monteurs voor reparatie van uw ketel

Wanneer het buiten kouder wordt, dan is het fijn dat u binnen lekker warm zit. Maar als uw verwarming kapot is, dan is het verwarmen van uw woning een lastige zaak. Wij begrijpen dat u graag warm wilt zitten. Daarom zijn onze monteurs bereid om uw op elk moment van de dag te helpen.

Help, wat hoor ik?

Het kan zijn dat uw ketel, radiatoren of de buizen een ongewoon geluid maken. Een ketel maakt geluid, wanneer dit toeneemt kunt u uw ketel schoonmaken met een speciale reiniger. Als u dit goed wilt doen, schakelt u een verwarmingsspecialist in. Krakende verwarmingsbuizen zijn normaal, doordat er warm en koud water door de leidingen stroomt krimpen de buizen en zetten ze uit. Als de verwarmingsbuizen een brommend geluid maken, dan komt dit vaak door trillingen in de buizen. Het is mogelijk om het gebrom tegen te gaan door extra bevestigingsbeugels te plaatsen. Als dit niet helpt, dan stroomt er wellicht teveel water door de leidingen. Schakel dan een specialist in om uw installatie aan te passen.

Radiatoren

Als u radiatoren niet goed opwarmen, kunnen er verschillende oorzaken zijn. Het is belangrijk dat u eerst uitzoekt wat het probleem is alvorens u met de verwarming aan de gang gaat. Is uw verwarming warm van onder, maar wordt de bovenkant niet warm? Dan zit er misschien lucht in de radiator. Als bepaalde delen van uw verwarming koud zijn, dan kan het zijn dat er roest in uw verwarming zit. Spoel de radiator dan goed door om het roest te verwijderen. Als de radiatoren boven in uw woning niet goed opwarmen of geheel koud blijven, dan kan het zijn dat er te weinig water in uw ketel zit. Als u dit bijvult moet het probleem over zijn. Ook kan het zo zijn dat er een lek in uw installatie zit. Dit moet u laten repareren door een monteur.

Uw bedrijf op Kwieq.nl?

Kwieq biedt verwarming installateurs de mogelijkheid om leads af te nemen. Op zoek naar nieuwe klanten? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.