Troost Verwarmingsmonteur

Installatiebedrijf Troost

Troost Verwarmingsservice

★★★★★
Op basis van 34 beoordelingen

Installatiebedrijf Troost heeft al ruim 15 jaar ervaring in het vak. Bij ons bent u aan het juiste adres als het gaat om bijvoorbeeld onderhoud en reparatie. Wilt u graag meer weten over onze diensten? Of wilt u prijzen gaan vergelijken? Dan kunt u via het onderstaand formulier geheel vrijblijvend een offerte aanvragen.

Meer bedrijven uit Valkenburg

 • Verwarmingsbedrijf Krol

  Nu online!

 • Piek CV Service

  Erkend bedrijf

Verwarming Valkenburg

Direct contact met een monteur!

Een verwarming is een belangrijk onderdeel van uw woning. Het zorgt voor een aangename temperatuur in uw leefomgeving. Als uw verwarming ermee stopt, dan wilt u dat hij zo snel mogelijk weer werkt. Onze specialisten in Valkenburg zijn ervaren vakmannen die het probleem snel oplossen. Voor reparatie, onderhoud en installatie van nieuwe ketels, wij staan voor u klaar. Onze experts vertellen u graag meer over de verschillende soorten verwarming systemen die op de markt verkrijgbaar zijn.

Vergelijk erkende installateurs

Als u gebruik wilt maken van de diensten van een expert, dan is het verstandig om diverse installateurs te controleren op hun prijs – kwaliteit verhouding. Veel verwarmingsinstallateurs in Valkenburg bieden dezelfde diensten aan, maar vragen ieder een andere prijs. U wilt natuurlijk zo goedkoop mogelijk uit zijn en zoveel mogelijk geld besparen. Wij bieden u de mogelijkheid om diverse centrale verwarming experts uit Valkenburg te vergelijken. Bij ons kunt u in één keer meerdere offertes aanvragen, zo ontstaat de mogelijkheid om deze eenvoudig te vergelijken.

Allround service

Onze installateurs zijn gespecialiseerd in de installatie, onderhoud en reparatie van uw centrale verwarming, CV ketel, radiatoren en thermostaten. Als er een probleem ontstaat kunt u gelijk contact met ons opnemen. Wij bieden namelijk ook een 24-uurs service aan. Wij zijn dus 24 uur per dag en zeven dagen per week bereikbaar voor reparatie werkzaamheden. Doordat onze installateurs in de nabije omgeving van Valkenburg gevestigd zitten, zijn ze snel ter plekke. Hierdoor is uw probleem vlot verhelpen.

Radiator

Een radiator wordt veelgebruikt, daarnaast ziet u ook veel vloerverwarming. Een radiator bestaat uit gietijzeren of stalen platen waar warm water doorheen stroomt. Een radiator is snel op temperatuur, hierdoor is de ruimte vlug warm. Daarnaast koelt een radiator ook snel af. Bij vloerverwarming is dit anders, die houdt de warmte veel langer vast. Dit kan een voordeel maar ook zeker een nadeel zijn.

Thermostaat

Een thermostaat is verbonden met de centrale verwarming installatie. Met een thermostaat kunt u de temperatuur eenvoudig regelen. Met de moderne thermostaten van tegenwoordig is het mogelijk om uw thermostaat van een afstand te bedienen. Als u terug komt van vakantie, dan kunt u als u onderweg naar huis bent de thermostaat vast inschakelen. Als u dan thuiskomst zijn alle radiatoren lekker warm en is de temperatuur aangenaam. Kortom, een ideale manier voor het bedienen van uw centrale verwarming.

Prijsopgaven vergelijken

Als u bijvoorbeeld een goede centrale verwarming expert zoekt is het belangrijk om meerdere installateurs te vergelijken. Wij hebben een aantal specialisten in Valkenburg geselecteerd die een goede prijs – kwaliteit verhouding bieden voor zowel installatie, onderhoud als reparatie. Bij ons hebt u de mogelijkheid om vrijblijvend meerdere offertes aan te vragen en deze naast elkaar te leggen. Zo krijgt een goed beeld van het aanbod in Valkenburg.

Bekijk werkgebied in Valkenburg
 • IJzeren en Heerstraat
 • Vroenhof
 • Vilt
 • Sint Gerlach
 • Schin op Geul-Strucht
 • Sibbe
 • Stoepert
 • Houthem-Sint Gerlach
 • Schin op Geul
 • Broekhem-Plenkert
 • Berg en Terblijt

Uw bedrijf op Kwieq.nl?

Kwieq biedt verwarming installateurs de mogelijkheid om leads af te nemen. Op zoek naar nieuwe klanten? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.